Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 02642292956
Belgegeçer : 02642292957
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://satsomotorluaraclar.meb.k12.tr
Adres : HANLIKÖY MAH. SANAYİ CAD. OKUL SİTESİ SATSO MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 90/1 İÇ KAPI NO: 3 ARİFİYE / SAKARYA
VİZYON : Ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde ve ekonomimizin üçlenmesinde önemli rol oynayan, 21.yüzyıl standartlarına sahip, dünyanın üretim sistemindeki ve bunun dayandığı teknolojideki gelişmelere uyumlu, teknolojinin kaynağı, sürekli değişim içinde olan, takım ruhu ile hareket eden, alanında iddialı, kaliteyi hayat tarzı haline getiren, kendisi ve toplumla barışık, öz eleştirisini yapabilen, estetik duygusu gelişmiş, çevre bilincine sahip kazanımlarını insanlığın yararına kullanan üretken yüksek nitelikli teknik insan gücü yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizi; ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri ve davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırarak hayata hazırlamak, onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak, yüksek öğretime hazırlamak, sürekli teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, sektörün kalitesine öncülük eden, karar verme becerisi gelişmiş, girişimci, milli, manevi ve evrensel değerlere sahip, çağdaş uygarlığın, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :26
Öğrenci :325
Derslik :8
Atölye-İşlik :17
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :5
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4172
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
Saatler : 08:40-17.05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz kalorifer.
Servis :
Ulaşım : İl merkezinden minibüs(Yeni cami-Hanlıköy hattı), taksi ile gelinebilir. Okulumuzun şehirler arası otobüs terminaline 2 km. uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : 1.Organize sanayi kuzey kapısına 100m. uzaklıkta Hanlıköy Mahallesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 7 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 90 öğrenci okula kabul edilebilmekteir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2022 LGS TAVAN PUAN 389,36 TABAN PUAN 254,16
Sportif Etkinlikler : OKUL FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVALARININ YANI SIRA MASA TENİSİ, DART,BADMİNTON GİBİ ÇEŞİTLİ SPORTİF FAALİYETLER BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TEKNOFEST 2021 Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları Görsel Tasarım Ödülü´nü almaya hak kazandı.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : AVRUPA HAREKETLİLİK PROJESİ KAPSAMINDA ÜÇ ÖĞRENCİMİZ VE İKİ DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ GÖZETİMİNDE İSPANYA'NIN BARCELONA ŞEHRİNDE STAJ ÇALIŞMASI YAPMIŞTIR
Yazdır :